23948sdkhjf

Vårseminar for sprøytestøpebransjen

Forum for sprøytestøping inviterer nok en gang sprøytestøpebransjen til et todagers teknisk seminar. Arrangementet kalles gjerne bare «Vårseminaret» og holdes på samme sted som i fjor, nærmere bestemt Holmen Fjordhotell, Nesbru i Asker. Tidspunktet er 21.-22. april.
Styret i Forum for sprøytestøping legger ikke skjul på at «Vårseminaret» er blitt en tradisjon. De siste årene har arrangementene samlet i gjennomsnitt rundt 70 deltakere. I fjor var det rekorddeltakelse med tilnærmet 100 bransjefolk til stede. I år er tidene tøffere, men deltakerantallet vil ikke være langt unna gjennomsnittet når det hele dras i gang. Skal vi våge å tro på litt over?!
Valg av styre Forum for sprøytestøping bruker også «Vårseminaret» til å avholde årsmøte med valg. Slik blir det også denne gang og dag 2 av seminaret starter med årsmøte og valg. Det siste året har styret bestått av Lars Stenerud (Plasto), leder Tone Resell (Microplast) Anita Hansen (Teknologisk Institutt) Sverre Gustavsen (Centramec) Øystein Lintvedt (Plastal)
Rikholdig program med bedriftsbesøk Årets program er som vanlig rikholdig. Erik Andreassen, som styrer sekretariatet for Forumet, opplyser at det denne gang blir fokus på plast i tekniske anvendelser og på metallerstatninger. Det kan bli litt justeringer inn mot møtet, men det er klart at det blir foredrag fra representanter fra Biobe, DuPont, Grundfos, HÅG, IMM, Lycro, Polykemi, Raufoss Water & Gas og et par SINTEF-enheter. Det vil også bli en forholdsvis kjapp paneldebatt på slutten av første møtedag, knyttet til bransjens inntjening og ikke minst de rådende markeds- og finansforhold. Kan vi gjøre noe for å få hjulene raskere i gang? Hva for eksempel gjør vi med de tusener av produkter som kunne ha hatt mer plast eller all plast i konstruksjonen, altså på metallerstatning?
I tillegg til det tekniske programmet vil seminaret avsluttes med et besøk i fabrikken til ELKO på Åmot. Både kunder av sprøytestøpebransjen og leverandører til den er hjertelig velkomne til å delta. Nærmere opplysninger om program og arrangement gis av Erik Andreassen i sekretariatet: tlf. 982 82 492,epost: erik.andreassen@sintef.no For oppdatert program - se også www.sintef.no/ffs Skrevet av Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079