23948sdkhjf

Posten valgte Schöller Arca Systems

Posten Norge AS har plassert en ordre på 2 000 sammenleggbare pallecontainere hos Schöller Arca Systems i Perstorp. Containerne skal produseres i resirkulert plast, som et ledd i Postens satsing på miljøvennlig og kostnadseffektiv posthåndtering.
Posten Norge bygger nå et helt nytt distribusjonssenter i Lørenskog, utenfor Oslo. I denne forbindelse har Posten Norge besluttet å erstatte de tradisjonelle sorteringsvognene i metall med sammenleggbare pallecontainere i plast. Posten Norge har for øvrig i mange år brukt sammenleggbare kasser og containere, så det grunnleggende konseptet er ikke nytt.
Plastforum i Sverige meldte i går på sine nettsider at Schöller Arca Systems tilbød det norske postverket å benytte det nye konseptet FLC Magnum Blackline. Det er en ny serie med sammenleggbare pallecontainere produsert i resirkulert plast. Posten Norge har i sine strategier nedfelt å jobbe mot en mest mulig «grønn» og mer kostnadseffektiv posthåndtering. FLC Magnum Black Line skal være helt i tråd med disse ambisjonene.
– I konkurranse med andre leverandører valgte Posten Norge denne gang systemleveransen fra Schöller Arca Systems, et miljøvennlig og godt produkt i resirkulerte materialer og til en konkurransedyktig pris, sier Amund Kjernli som er emballasjeansvarlig i Posten Norge AS.
Schöller Arca Systems er blant verdens ledende produsenter av returnerbar emballasje i plast. Hovedkontoret ligger i Zwolle, Nederland, mens konsernets skandinaviske salgskontor og produksjonsenhet ligger i Perstorp i Skåne. Hele gruppen omsatte i fjor for 498 millioner euro har 1 300 ansatte, inkludert 44 i Perstorp, som nå altså kan glede seg over den norske ordren. (kilde: plastnet.se)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094