23948sdkhjf

Ineos Sverige har fått norsk sjef

Bjarne Jenssen, som mange av bladets lesere vil huske fra bl.a. Hydro på Rafnes, overtok 19. oktober som ny adm. direktør i INEOS Sweden AB i Stenungsund.
Fra sin tid i Hydro Polymers har Bjarne Jenssen ved en rekke anledninger besøkt det store anlegget i Stenungsund. Etter salget fra Hydro er INEOS Sweden AB i Stenungsund nå en del av INEOS ChlorVinyls, som er Europas største PVC-produsent og en betydelig aktør i fremstilling av VCM. Anlegget i Stenungsund består for øvrig av tre produksjonsenheter som produserer klor og lut, vinylklorid og polyvinylklorid (PVC).
Bjarne Jenssen etterfølger Lars Josefsson, som har overtatt som administrerende direktør i Svensk Natron AB, som er et datterselskap av INEOS Sweden AB. Josefsson skal fortsatt arbeide med strategiske spørsmål i INEOS ChlorVinyls og skal også overta som styreleder i INEOS Sverige AB i løpet av 4. kvartal 2009.
Bjarne Jenssen begynte sin karriere ved fabrikken til Hydro Polymers på Rafnes. Han har dermed solid erfaring fra lignende aktiviteter. Etter en periode i Hydros olje- og gassdivisjon, gikk han over i stilling i Hydro Agri, nåværende Yara. Her har han hatt forskjellige lederstillinger i Norge, Sverige, Sør-Afrika og senest i Tyskland.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063