23948sdkhjf

Høstmøte og nytt styre i gummiteknisk

Norges Gummitekniske Forening, NGF, avholdt høstmøte og generalforsamling på Polymerdagene 2009. Nytt styre ble valgt med Grethe Hartviksen fortsatt i spissen for to nye år.
Årets generalforsamling i NGF ble besøkt av 20 personer. Selve det faglige var denne gang lagt til en egen gummisesjon på dag 2 av Polymerdagene. På møtet ble det bl.a. en god, faglig diskusjon om NGF fortsatt skal legge høstmøter, evt. også generalforsamling, sammen med plast- og komposittbransjens store samling. Den diskusjonen skal videreføres i styret i månedene som kommer.
Tillitsmenn hedret Torstein Sagen ble på møtet behørig hyllet for lang og tro tjeneste i NGF-styret. Som ansatt i Mehren Rubber/Trelleborg Offshore Norway, er han den personen i NGF som, gjennom Foreningens 56 år lange eksistens, har sittet lengst i styret. Nå gikk han ut av styret etter mer eller mindre 22 sammenhengende år, hvorav 10 år som styreleder (1997 til 2006). Den som imidlertid tror at det nå er slutt for gummiinteressene til «pensjonerte» Torstein Sagen, den må tro om igjen. Nå er han i gang i selskapet GummiTeknikk AS, som riktignok ikke bedriver produksjon, men som er salgsagenter for utenlandske hus. Også Harald Fredriksen, som fortsatt sitter i styret, fikk en påskjønnelse for sitt store arbeid for Foreningen, ikke minst for arbeidet med NGFs historiebok.
Generalforsamling og valg Generalforsamlingen i NGF ble greit gjennomført. Økonomien er god relatert til de rådende aktiviteter. Regnskap og budsjett ble enstemmig godkjent. Årsavgiften, som i mange år har stått uforandret, blir fra og med 2010 hevet med 100 kroner, til 500 kroner (halvparten for pensjonister). Og så var det valg! Grethe Hartviksen fra Trelleborg Offshore Norway AS tok styreleder jobben i to nye år. Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062