23948sdkhjf

Hallingplast står foran lederbytte

Steinar Tragethon, Hallingplasts daglige leder gjennom 30 år, skal bruke fortsatt aktive yrkesår til å jobbe med produktutvikling og teknisk videreutvikling av den fremgangsrike virksomheten på Kleivi, Ål i Hallingdal. Nå søkes ny administrerende direktør.
Steinar Tragethon sier til Plastforum at det på ingen måte ligger noe dramatikk i at han går av som daglig leder, snarere tvert om. Saken ble kjent i media da det plutselig dukket opp en stillingsannonse i Dagens Næringsliv sist lørdag. Hallingsplast har under Tragethons ledelse hatt en eventyrlig utvikling takket være i stor grad å satse innenfor nisjeområder for røranvendelser. På Polymerdagene 2009, ga både styreleder Jan A. Sannem og Steinar Tragethon forsamlingen et lite innblikk i hvordan man tenker og satser. Tragethon mener Hallingplast nå vil ha godt av å få en ny daglig leder som kan egne seg nettopp for ledelse i videste betydning.
Utvikling, utvikling, utvikling , er nok det som Tragethon brenner aller mest for. Han røper at Hallingplast har en hel rekke av prosjekter som venter på å bli utviklet til kommersielle produkter, eller prosjekter som sammen med kunder kan åpne store muligheter. Det er dette som han nå vil bruke hele sin tid på, så snart ny daglig leder er på plass. Steinar Tragethon har overlatt til styreleder Sannem og en rekrutteringskonsulent å finne etterfølgeren. Det er satt opp en kravspesifikasjon for jobben som gjelder både ledelse, strategisk tenking og forretningsinnstinkt. – Men vi kommer nok helt sikkert til å kreve at vedkommende som ansettes må bo eller bosette seg i Hallingdal, avslutter en svært optimistisk eier og daglig leder av bedriften. Han ser gjerne at interesserte bransjefolk tar kontakt med styrelederen, helst innen 25. februar i år. Da går den formelle fristen, ifølge annonsen, ut. AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062