23948sdkhjf

Dow samler plastene i Performance Plastics Division

The Dow Chemical Company, som de siste årene mer og mer har forlatt markedet for volumplaster i og med utskillelsen av Styron, meldte 1. mars at selskapet har etablert én divisjon for sine plastrelaterte virksomheter. Navnet på den nye enheten er The Performance Plastics Division.
Den nye divisjonen vil bestå av alle Dows nåværende plastvirksomheter, så som Solution Polyethylen, Wire & Cable, Elastomers, Film and Packaging Resins. Den nye divisjonen vil også inkludere the Packaging and Converting Unit som, fram til nå, har vært en del av Advanced Materials Division. Å samle alle disse virksomhetene i én divisjon skal, ifølge Dow, gi mer øremerket fokusering på å utvikle markedsledende løsninger i applikasjoner for emballasje, hygieneprodukter, næringsmidler og telekommunikasjon. Howard Ungerleider, som var direktør for Investor Relations i Dow, er satt til å lede den nyopprettede divisjonen og han vil inngå i toppledergruppen i konsernet, en ledergruppe som også rokkeres noe som følge av organisasjonsendringene.
Dow har nå seks forretningsområder: Dow Agrosciences Advanced Materials Performance Products and Systems Performance Plastics Chemicals and Energy og Hydrocarbons
Det er i pressemeldingen ikke nevnt noen tall for omsetning eller antall ansatte i den nye divisjonen. Dow som selskap omsatte imidlertid i 2010 for 53,7 milliarder USD (nesten 314 milliarder NOK) og hadde 50 000 ansatte over hele verden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.361