23948sdkhjf

Hexagon Composites-selskap inn i det søramerikanske markedet

Lincoln Composites, den amerikanske datterbedriften til Hexagon Composites, har inngått en ny, lovende kontrakt. Denne gang i Peru, med Especialistas en Gas del Peru S.A.C. (EGP). Det skal leveres 40 fots høytrykkstanker (varemerket TITAN og lagringsmoduler til en verdi av rundt 5 millioner USD.
I pressemelding 6. juni i år sier Hexagon Composites at ordren på i underkant av 27 millioner NOK tjener som inngangsport til et raskt stigende marked for bulktransport av naturgass i Peru. Eksisterende infrastruktur med naturgassrørledninger gir ikke tilgang til alle de urbane og rurale områdene som søker å dra fordel av kostnadseffektivt og rent brennstoff. Regjeringen og privat industri fokuserer på å øke bruken av naturgass både i kjøretøyer og i industrien. Dette fører til et stort behov for bulktransportløsninger i det peruanske markedet.

Introduksjonen av TITAN-modulen gjør at den private industrien i Peru, som tidligere var avhengig av å brenne tungolje for å produsere strøm, nå kan inngå avtale med EGP om levering av naturgass. EGP vil bruke eksisterende moderstasjoner for komprimert naturgass (CNG) knyttet til rørledningsnettet til å laste mer enn 7 300 kg CNG over på TITAN- lagringsmoduler for transport til brukerne i industrien.
Disse høyttrykksbeholderne sørger for en sikker og enkel transport av gass med ISO-containere. En 40 fots modul består av fire tanker som kan transportere omtrent ti tusen standard kubikkmeter gass. Modulenes store kapasitet gjør at EGP kan levere mye gass per tur. Det reduserer driftskostnadene for gassleveranseprosjektene.

EGP er en stor aktør i CNG-virksomheten i det peruanske markedet. EGP leverer systemer for gasskraftproduksjon både til industriområder og naturgassdrevne kjøreøyer. Dette nye prosjektet leverer store gassvolumer over en avstand på 430 km og vil definere en ny grense for hva som er effektiv bulktransport av gass i Peru.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078