23948sdkhjf

Ut av finanskrisen med suksess

Blant Østerrikes største Business Awards, altså hederspriser for næringslivet, finner vi «Den Gyldne Pegasus». En spesialpris av denne, «Ut av krisen med suksess» ble nå i juni tildelt sprøytestøpeprodusenten ENGEL Austria GmbH for innsatsen under finanskrisen.
ENGEL var som mange andre hardt rammet av finanskrisen i 2009, men har i løpet av 2010 og spesielt nå i 2011 funnet tilbake til tidligere høyder med både omsetningsvekst og økte, globale markedsandeler.

Juryen for «Den Gyldne Pegasus» vektla at utmerkelsen kom som et resultat av en engasjert og fleksibel personalstab samt en stabil og innovativ ledelse som til tross for finanskrisen fortsatte å utvikle sine produkter og systemløsninger.
Blant annet satset ENGEL på videreutvikling av energieffektive maskiner som, i følge selskapet, har bidratt til å øke kundenes konkurransekraft betydelig.
Som et resultat av denne strategien har ENGEL ikke bare økt markedsandelen, men også bredden av løsninger til markedene. Videre er selskapets infra- og salgsstruktur blitt utvidet og modernisert i en slik grad at selskapet nå har flere ansatte enn før krisen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.266