23948sdkhjf

VDMA blir samarbeidspartner for messen Composites Europe

Forumet VDMA Composite Technology blir det som kalles institusjonell beskytter av messen Composites Europe. En samarbeidsavtale om dette ble undertegnet i slutten av juli av den tyske organisasjonen Verband Deutscher Maschinen-und Anlagenbau - VDMA og arrangøren av Composites Europe; Reed Exhibitions Deutschland.
Med dette samarbeidet for messen vil VDMA-medlemmer og -organisasjonen tilby og utvikle systemer for produksjon og kvalitetstesting av fiberkompositter. – Samarbeidet er ment å bli et sterkt nettverk av teknologi og kompetanse, sies det fra partene. Siden premieren i 2006 har Composites Europe , som avholdes årlig vekslende mellom Stuttgart og Essen/Düsseldorf, utviklet seg til å bli en anerkjent, internasjonal messe for komposittmaterialer, teknologi og anvendelser. I år arrangeres messen mellom 27. og 29. september i Stuttgart. Der vil mer enn 300 utstillere være tilstede og vise hele prosessforløpet fra råvarer og produksjon til ferdige komposittprodukter for bil- og luftfartsindustri, bygg- og anleggssektoren osv. Bærekraftige løsninger for produksjon av energi vil også få betydelig plass.

Ledelsen for Composites Europe forventer at samarbeidet med VDMA Composite Technology skal gi betydelige impulser for videreutvikling av hele komposittindustrien. Bl.a. mener man at fremdriften for automatisert produksjon og foredling av komposittstrukturer og detaljer, forkorting av produksjonssykluser og konsistent kvalitet på serieproduserte deler er avgjørende utfordringer. Messen Composites Europe ble etablert i 2006 av den europeiske komposittindustriorganisasjonen EuCIA og AVK - Industrievereinigung Verstärkte Kunststoffe e.V. (Federation of Reinforced Plastics).

Avtalen er inngått kun to måneder før årets arrangement, men VDMA Composite Technology Forum rekker å være representert på Composites Europe 2011. Neste år, når messen arrangeres i Düsseldorf, vil fagområdene for dette VDMA-forumet, så som maskiner for produksjon og bearbeiding av tekstilstrukturer til plast- og gummimaskiner, robotikk, automatisering og materialtesting, bli betydelig utvidet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079