23948sdkhjf

Comrod kjøper svensk produsent av master

Comrod Communication ASA melder at selskapet har inngått en avtale om å overta 80 prosent av aksjene i Wibe TM AB i Sverige, med en forpliktelse til å kjøpe de resterende aksjene på et senere tidspunkt. Wibe TM er et godt etablert, internasjonalt nisjeselskap som har konsentrert seg om produktsjon av teleskopmaster.
Avtalen om kjøp av 80 prosent av Wibe TM er betinget av tilfredsstillende enighet i bedriftenes valgte organer samt til andre forhold knyttet til slike overtakelser, bl.a. fra konkurransemyndighetene.
Wibe TM er en anerkjent produsent av master for sivile og militære formål. Mastene har velprøvet design og er konstruert i sammenleggbare, ekstruderte, åttekantede eller runde rør av aluminiumlegeringer.
Mastene er dermed komplementære til Comrods komposittmaster. Konsernsjef i Comrod Communication Group, Niklas Hermansson, sier i en kommentar at mastene som Wibe TM produdserer gir Comrod en unik mulighet til å utvide sitt taktiske tilbud av master på det globale sivile og militære markedet. Det er helt i tråd med Comrods strategiske utviklingsplan.
Comrod har til hensikt å bygge videre på det gode teamet av folk som Wibe TM har i Sverige og produksjonen av aluminiumsmaster skal fortsette ved selskapets HK og produksjonssted i Mora.
Noe beløp for transaksjonen er ikke oppgitt.

Wibe TM er kjent for et stort antall teleskopiske aluminiumsmaster og tilhørende utstyr. Mastene produseres i Mora i Sverige. Foto: Wibe TM

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062