23948sdkhjf

SABIC forsterker kundestøtten i Norden

SABIC utnevnte i slutten av september såkalte Country Leaders for hele Europa. De skal sikre at kundene kan dra full nytte av SABIC globale ressurser og lokale ekspertise. For den nordiske regionen har danske Henrik Hansen fått lederansvaret.
I en pressemelding forteller SABIC at målet med disse stillingene er å etablere et tettere samarbeid mellom SABICs totalvirksomhet og salget av polyolefiner og konstruksjonsplaster. Den nye strukturen skal sikre en felles tilnærming mellom salgsleddene og SABIC, der sistnevnte sterkere skal støtte behovene som finnes i de lokale markedene og ute hos kundene.

Utnevnelsen av Henrik Hansen skal altså sikre en enda sterkere lokal tilstedeværelse i Norden der et dedikert team fokuserer på å levere skreddersydd kundeservice. Ved å kombinere forståelsen av lokale markedsutfordringer og en pålitelig forsyning av plastmaterialer, mener SABIC at man skal bli en enda bedre partner for kundene, herunder gjøre kundene bedre i stand til å kobles og styres videre mot alle relevante plastkanaler og eksempelvis FoU-institutter.
Henrik Hansen mener dette vil gi mange fordeler, bl.a. ved at det blir et enhetlig team som kan tilby kundene flere produkter og komplementære tjenester, inkludert henvisninger på tvers av produktlinjer både når det gjelder materialer, applikasjonsutvikling og integrert markedsinformasjon. Det er først og fremst mot SABICs storkunder (direktekunder) at Henrik Hansen skal ha sitt virke, men han står også til tjeneste for selskapets agenter i de nordiske landene om de har behov for mer kundestøtte.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157