23948sdkhjf

Norner AS har åpnet sitt India-kontor

Norners nye datterselskap i India, Norner Mimir India Pvt. Ltd, ble åpnet ved en offisiell seremoni på den norske ambassaden i New Delhi 21. oktober. Dette er det første datterselskap Norner etablerer i utlandet og gjenspeiler den økende virksomheten Norner har i regionen.
New Delhi har gode flyforbindelser til Norge og Norner har valgt byen som base for Norner Mimir. Dermed kan Norner fortsatt dra nytte av den sterke støtten selskapet har fått fra Innovasjon Norge og Ambassaden. Norner feiret åpningen av det indiske datterselskapet ved å arrangere et selskap på den norske ambassaden 21. oktober. Blant gjestene var bl.a. representanter fra indisk petrokjemi- og plastindustri. Den norske ambassadøren til India, Ann Ollestad, tok imot gjestene og ønsket Norner Mimir til lykke. Selve åpningen ble markert med en tradisjonell, indisk lampetenningsseremoni. Den ble gjennomført av ambassadøren med bistand fra FoU-sjefen for petrokjemi/polymere i Indian Oil, Dr. Kapur, Tine Rørvik, konsernsjef i Norner AS og Lars H. Evensen, adm. direktør for Norner Mimir. Tine Rørvik uttykte å være meget tilfreds med utviklingen for Norner i India og så veldig optimistisk på hva som kan oppnås i det store og raskt voksende, indiske markedet. – Norner leverer verdiøkende prosjekter til den petrokjemiske industrien, blant annet knyttet til katalysatorutvikling og polymerisering, utvikling av nye produkter, additiv kompetanse og sertifisert testing, sa Lars H. Evensen ved åpningen. Norner Mimir har en medarbeiderstab bestående av tre personer med variert erfaring fra polymerverdikjeden. Kontoret ledes av Ashutosh Gupta.
Og om noen lesere skulle være i tvil; Norner er et spesialisert, uavhengig plastinstitutt som leverer FoU-tjenester til en raskt voksende internasjonal kundeportefølje primært innen plastverdikjeden. Kompetansen favner alt fra råvareproduksjon til nedstrøms industrier som emballasje, infrastruktur og offshore. Norner har avanserte laboratorier og produksjonslokaliteter i Bamble på til sammen 4000m² og en stab på 70 høyt kvalifiserte eksperter med lang erfaring fra plastindustrien. Og nå altså personell i India også.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078