23948sdkhjf

C-33 Cab – ny superbåt fra Hydrolift

Hydrolift AS i Fredrikstad har en ny, stor båt på beddingen; Hydrolift C-33 Cab. Som vanlig tilbyr selskapet et produkt med massevis av kraft, høy toppfart kombinert med innovative løsninger og design av ypperste klasse. Båten blir presentert for første gang i sjøen i 1. kvartal neste år, med leveranser fra og med mars 2012.
Selskapet uttrykker selv at C-33 Cab er en båt i en klasse for seg selv. Den har ultimat ytelse og sikkert også nytelse, enten man drar den nesten tre tonn tunge båten opp i over 75 knop eller nyter sjølivets gleder i mer moderate hastigheter. Man kan velge mellom én eller to innenbordsmotorer, bensin eller diesel. Båten har dessuten mye teknologi og håndlagde løsninger. Den er en kabriolet-modell. På få sekunder kan den åpne, solvennlige båten gjøres om til en delvis lukket farkost når vind og vær krever det. Kabrioleten er for øvrig en tre lags løsning. Når taket ikke er i bruk ligger det skjult under solsengene på akterdekket.
Hydrolift har alltid vært kjent for super skrogdesign. Den nye C-33 Cab gjør absolutt ikke skam på ryet. Oppbyggingen og vinklene på skroget skal i følge selskapet bidra til at båten får prestasjoner ingen annen cruiser kan matche. Videre er båten konstruert for å gi fleksible fritidsløsninger. Cockpit’en inkluderer en stor og komfortabel sofa. Den smarte førersetemodulen gir så vel sitteplasser som plass til skjermet soling og bespisning for opptil sju personer.

Båten har i den innebygde fronten en moderne romslig salong med god plass for overnatting for tre personer og gjerne også to ekstra. Her er det muligheter for TV og lyd etter den enkeltes smak, god plass til bagasje etc.
Akter har båten et stort område for soling og bading. Badeplattformen er lett tilgjengelig for både å komme ut i og opp av vannet. Hydrolift C-33 Cab er ikke en båt for hvermansen. Den er priset for folk med svært god lommebok og er nok innrettet mot salg i det internasjonale markedet. Startprisen er på nærmere fire millioner kroner og oppover. Fra mars 2012 kan du altså få kjøpt den nye båten dersom økonomien din tillater inngrepet. Uansett; en flott, innovativ farkost blir det. Hydrolift vil komme nærmere tilbake til premieredagen.
Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078