23948sdkhjf

Hyggelig ordresituasjon for Umoe Schat-Harding

I følge en pressemelding kan ansatte i Umoe Schat-Harding se 2012 og deler av 2013 trygt i møte etter at livbåtprodusenten bare de siste ukene har sikret seg ordres for nærmere 100 millioner kroner.
Det betyr at ordrebøkene til Schat-Harding viser bestillinger for til sammen nesten en halv milliard kroner for 2012 og litt inn i 2013. Det er selvfølgelig hyggelige tall for både ledelsen og de ansatte, etter at det for en tid tilbake så vesentlig skrinnere ut – og produksjonslokaliseringen til Umoe-gruppen var under lupen av styret i Umoe.
Produksjonen vil vesentlig skje ved fabrikken i Ølve, på andre siden av fjorden i forhold til Rosendal. Det er nysatsingen innen offshoresegmentet som nå ser ut til å bære frukter og der flere store kontrakter dessuten skal avklares i 2012. De kan gi ytterligere tilskudd til den gode ordresituasjonen. De siste kontraktene som er inngått gjelder leveranser av fritt fall-livbåter til bl.a. Aker Solutions, Conoco Phillips Norge, BP Norge, Total Nigeria, Transocean m.fl. Og; testingen av den nye FF 1200, som bl.a. inngår i en rammeavtale med Statoil for Ekofisk, er i svært god gjenge. Denne livbåten tilfredsstiller de nye kravene som Det norsk Veritas har til framtidas fritt fall-livbåter. Ordrene og forventningene til enda mer å gjøre fører til at det er mange smil å se hos Umoe Schat-Hardings ansatte. En hyggelig inngang til julen, med andre ord!
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094