23948sdkhjf

2012 – et spennende år og mye som hender

Ja visst, det er nok av utfordringer i norsk industrivirksomhet, bl.a. som følge av urolige forhold i verdensøkonomien. Like fullt er det stor optimisme å spore i mange leire. Ikke minst står messer og konferanser i kø for den som vil ha med «siste nytt».
Alle som sogner til Plastforums nedslagsfelt har en rekke arrangementer å velge i dette året. I første rekke, og i 1. halvår, komposittmessen JEC i Paris (27.-29. mars) samt den største internasjonale plast- og gummimessen dette året, nemlig NPE 2012 , noen dager etter JEC. NPE har nå flyttet fra Chicago til Orlando i Florida. Se mer i slutten av denne notisen. Til begge disse arrangementene er Plastforum med og arrangerer fellesturer. Kontakt Messereiser på telefon 32 24 36 00 om du ønsker å henge deg på.
På den hjemlige og nordiske arena nevnes først Hold Norge Rent-konferansen som har sin dag 10. januar i Oslo. Mye plast- og plastproblematikk står på dagsordenen – og industrifolk burde ta turen. Egentlig har vi ikke lov å la være. Følg med på egen sak om dette arrangementet som legges ut i morgen.
Rotasjonsstøperne i Norden møtes til 5th Annual Nordic ARM Conference i Södertälje i Sverige. Dagene er heller ikke langt unna, 6. og 7. februar. Her skal du kontakte Ronny Ervik i ØPD om du vil være med.
Plast- og design går hånd i hånd og burde ha et stort fellesskap i årene som kommer. Designdagen 2012 i Oslo burde derfor mange valfarte til. Dagen er 18. april, på DogA i Oslo. Høyst sannsynlig vil det også i år vanke plenty av løsninger og stor anerkjennelse til produkter basert på polymere materialer.
Den nye store, skandinaviske messen for oss er Elmia Polymer. 8- 11. mai braker det løs i svenske Jönköping. En slik messe pirrer dessuten alltid også på konferansehungrige, og kanskje er det noe på gang sett fra norsk side...?
Fortsatt i mai, nærmere bestemt 14.-16. mai er det gummifolkets tur. Da står ildsjelene i Norges Gummitekniske Forening som vertskap for Rubber Con 2012 , en stor og internasjonal gummikonferanse. Stedet er Soria Moria Hotel i Oslo.
Og i tillegg til dette skal bransjen klare å holde årsmøte i Norsk komposittforbund (Kongsberg 8. og 9. mai) samt at Forum for sprøytestøping er i full gang med kreative tanker rundt sitt årlige Vårmøte . Tidspunkt kommer vi tilbake til.
Mye å glede seg til i 1. halvår, altså. Og slett ikke lite i 2. halvår heller. Det får vi imidlertid ta ved et senere høve. Skulle du være i tvil; Plastforum dekker selvfølgelig alt av det som er nevnt over!
Og vil du lese mer om NPE-messen i Orlando – der arrangøren har laget sitt eget 24 siders magasin; «NPE2012 Magazine» – finner du det i virtuell form her. Bla selv og se: http://npe.epubxp.com/title/12422
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078