23948sdkhjf

Norsk fellesstand på Elmia Polymer?

Plastforum vurderer å ha en stand på messen Elmia Polymer som avholdes i Jönköping 8.-11. mai. Samtidig har vi fått et par henvendelser fra norske bearbeidere om det kunne være interesse for en norsk fellesstand under denne messen.
Noen har sett for seg en stand noe tilsvarende den som deler av bransjen hadde under Industridagene på Norges Varemesse for noen år tilbake. Her var det fellesutstillinger fra mange; næringsklyngen på Raufoss/Gjøvik, fra selskaper i Østfold/Borg Plast-Net og fra Midt-Norge. Og det ble også etablert en stand kalt «Innovasjon Plast» der bedriftene Biobe Technology, Eldevik Industridesign, Techni AS, Plasto sto side om side – og med Norsk Designråd som bidragsyter og femte utstiller.
Alle de nevnte utstillingene ble meget fine – samtidig som kostnadene ble vesentlig lavere enn ved tradisjonelle stands. I fall noe tilsvarende er aktuelt under Elmia Polymer ser vi for oss en meget åpen løsning, ikke for mange skillevegger og med utstrakt bruk av rollups, utstilte gjenstander, små bord etc., noe tilsvarende «Innovasjon Plast» under Industridagene – se bildet.
Arrangøren Elmia opplyser til Plastforum at det til Elmia Polymer vil inviteres ikke bare bransjefolk fra plast- og gummiindustrien, men også bransjer som bil-, møbel-, medisinskindustri m.fl. skal «jages» til messen. Elmia Polymer går for øvrig parallelt med messene Elmia Automation, Elmia Svets och Fogningsteknik samt den nye satsningen Elmia Material & Maskin. Sånn sett blir det mer enn bare bransjefolk i gangene.
Forum for sprøytestøping legger denne gang sitt «Vårmøte» til Elmia Polymer. Her deltar de bl.a. på årsmøtet i SPIF, Svensk Plastindustriförening. Under reisen ned til Jönköping, i en stor innleid buss med plass til femti personer, vil det holdes et seminar knyttet til bransjeutvikling, inntjening, strategier og satsing mot fremtiden. Mer om dette i marsutgaven av Plastforum og Forumets og våre web.sider i løpet av den nærmeste tiden.

Til slutt: Har vi nordmenn så noe vi kan tilby svenske sluttkunder? Kunne plastbearbeidende selskaper gjøre noe alene, evt. sammen med andre aktører som industridesignere, arkitekter eller… Har vi noe svenske og nordiske kunder ikke kan stå i mot? Klart vi har! Klart vi skal vise dem! Vi har bare tid og vei om dette skal bli noe av. Interesserte bes snarest ta kontakt med Plastforum ved Asle Isaksen, tlf. 920 55 852, e-post: asle@plastforum.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078