23948sdkhjf

Plast i BA-næringen

Plastforum er bladet for alle som jobber med gummi, plast, PUR eller kompositter. Men; i år har vi utvidet mottakergruppene radikalt, bl.a. med flere hundre adresser til den såkalte leverandørindustrien til olje og gass. Nå står byggsektoren for tur!
Bruk av polymere materialer til alt fra grunnmurer, via fasader til takkonstruksjoner har endret seg radikalt og vil fortsette å gjøre det. Nye isolasjonskrav i bygninger gjør også sitt til at nye, praktiske og varige løsninger tvinger seg fram. Det gir en rekke nye muligheter for oss i polymerindustrien!
Plastforum vil hjelpe med å få budskapet fram til de det gjelder. Derfor; har du eller ditt firma prosjekter og forhold dere vil fortelle om, så står spaltene åpne! Kom med tips eller dine ønsker og send en hilsen til sjefen for det redaksjonelle; Jon Hermansen. Han har e-posten jon@plastforum.no og telefon +47 94 81 31 71.
Og skulle du ønske å annonsere for løsningene i Plastforum 3/2012, som utkommer i månedsskiftet april/mai – så er du mer enn hjertelig velkommen til det! Kontakt Asle Isaksen; asle@plastforum.no eller ring ham på +47 920 55 852 og få en topp annonseplass til en hyggelig pris!
Bladets utgave 3/2012 har selvfølgelig det vanlige og faste stoffet; nyheter, maskiner, materialer, konstruksjon/design, gjenvinning, med mer.
Ta gjerne en titt på siste eller tidligere utgave av Plastforum på www.plastforum.no

Hilsen fra alle oss i Plastforum Ellen, Anniken, Jon og Asle

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063