23948sdkhjf

Ny toppsjef i DIAB

Lennart Hagelqvist (53) er utnevnt til ny konsernsjef i DIAB. Han tiltrer stillingen 3. mai 2012.
Det er eier-/investeringsselskapet Ratos som melder om ansettelsen av Lennart Hagelqvist, som nå jobber i Perstorp. Her har han siden 2007 vært ansvarlig for forretningsområdet Coating Additives samt adm. direktør for Perstorps franske datterselskap. Han har ellers lang fartstid fra både industriell produksjon og markedsorientert, internasjonal virksomhet, i selskaper som Kemira, ABB, Stora Enso og Aker. Lennart Hagelqvist overtar sjefsstolen fra Anders Paulsson, som har vært adm. direktør i DIAB siden 2003. Han vil fortsatt være tilknyttet DIAB, som rådgiver.
Nå takkes Anders Paulsson for den store innsatsen de siste ni årene:
– Under Anders Paulssons sterke lederskap og innovative tilnærming, har DIAB etablert seg i nye vekstmarkeder, og skapt et unikt og helhetlig tilbud. Når Anders nå ønsker å forlate sin operative rolle, er det viktig og verdifullt at vi fortsatt kan ha tilgang til hans kunnskap om selskapet og markedet, sier Stig Karlsson, styreformann i DIAB, i sin takk til nåværende toppsjef.
For ordens skyld; DIAB er også svært godt kjent her i Norge, som blant annet ett av de ledende selskaper for utvikling og produksjon av kjernematerialer til komposittstrukturer; så som vindmøllevinger, skrog og dekk til fritidsfartøyer og komponenter til så vel fly, tog, industrielle applikasjoner som til moderne bygningsindustri og subsea-applikasjoner. Kjernematerialer har en unik kombinasjon av egenskaper som lav vekt, høy styrke, god isolasjonsevne og kjemisk resistens.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078