23948sdkhjf

Jie Mei Precision Mould oppretter Norden-kontor

Jie Mei Precision Mould Ltd. er én av Kinas mange verktøymakerbedrifter. Selskapet har levert formverktøy til svenske og norske bedrifter i mer enn 10 år. Nå åpnes Norden-kontor med egne ansatte i Enköping i Sverige.
Det nye salgs-og servicekontoret skal være ansvarlig for salg i Skandinavia og Nord-Europa samt sørge for at selskapet kommer nærmere kunden. I løpet av de siste ti årene har selskapet eksportert formverktøy til en rekke selskaper, herunder aktører som Magna, HCM, Husqvarna og Gardena. I Norge har selskapet bl.a. levert verktøyer til Microplast AS. I tillegg til formverktøy har Jie Mei-konsernet produksjon av mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr.

Nylig har selskapet bygd enda en ny verktøyfabrikk i Kina, med mulighet til å produsere verktøyer på opptil 30 tonn. En årsproduksjon på til sammen 400 verktøyer er målet. Det foreligger forøvrig planer for videre ekspansjon ved bygging av flere fabrikker.
Nå vil Jie Mei altså styrke merkevaren i Europa og de nordiske landene ved å etablere et salgskontor for Skandinavia og Nord-Europa i Enköping. Ifølge meldingen er Jie Mei den første verktøyleverandøren fra Kina med egne ansatte i Sverige. Det er planer om å etablere tilsvarende virksomhet i USA og Sør-Europa i løpet av dette året.

Representant for Jie Mei her i nord er Per Wadström og Kent Henriksson. Begge har lang erfaring fra plastindustri og kompetanse i detaljkontruksjon og verktøyproduksjon. De senere årene har de jobbet med import av verktøyer fra Kina og Jie Mei Precision Mould Ltd. Til Plastforum sier Per Wadström at Norge i høyeste grad er et interessant marked og som han ønsker å bearbeide utover den kundebasen som allerede foreligger. Microplast har altså vært blant kundene, men via en annen importør. Per Wadström gleder seg til den forestående messen Elmia Polymer, der Jie Meis Norden-kontor får sin virkelige premiere for den nordiske bransjen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125