23948sdkhjf

Vartdal Plastindustri i bresjen for bedre vestlandsveier

– Elendig veistandard. Ulykkesvei. Gambling med næringslivet på Vestlandet. Fare for utflagging. Ikke vent i fortsatte tiår, gjør noe, nå! Dette er bare noen av utsagnene som næringslivet bruker om stamveiene og spesielt E39. Med Håvard Vartdal i spissen, gründeren av Vartdal Plastindustri, har nå 19 vestlandsbedrifter kommet med et opprop der de straks vil ha fortgang i oppgradering av spesielt E39 – på hele strekningen mellom Kristiandsund og Stavanger.
Sunnmørspostens nettavis, smp.no, har i en reportasje belyst de farlige, kostbare og uholdbare forholdene på E39. I disse dager har Fylkestinget i Møre og Romsdal en sak oppe nettopp om E39. Og i den forbindelse har bedriftene sendt sitt opprop og ellers fått pressedekning. De mener næringslivet ikke har råd til å vente på en realisering av storprosjektene flere tiår fram i tid.

Bak oppropet , der vi finner flere plastindustribedrifter, står: Odfjell Drilling, VD Transport AS, Vik Ørsta AS, E-Trans AS, Royal Transport, Thor Tenden Transport, Sula Rutelag AS, Panalpina, Naustdal Transport AS, Vartdal Plastindustri AS, Plast-Transport AS, Vestbase AS, Sunn-Trans AS, Sunde EPS AS, Takservice, Nesseplast AS, Brødr. Sunde AS, Lerøy Seafood Group ASA, B & B Transport. Stor honnør til Håvard Vartdal. Her bør det ikke være vanskelig å trekke med seg enda mer støtte. Les mer om hva han mener og vil ha gjennomført nå. Gå inn på http://www.smp.no/nyheter/article450789.ece
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125