23948sdkhjf

Æresbevisning til Dr. Werner Wittmann

Dr. Werner Wittmann, gründer og sjef for Wittmann Group Holding Gmbh, er tildelt en ærefull østerriksk orden, das Silbernen Komturkreuzes (Silver Commander Cross). Utmerkelsen skjedde i aulaen til landsdelsparlamentet i Niederösterreich i byen St. Pölten. Wittmann fikk sølvkorset for sin fremragende innsats for industriutvikling i delstatsprovinsen.
I den offisielle talen ved overrekkelsen ble Werner Wittmann æret av landsdelsordføreren, Dr. Erwin Pröll. Werner Wittmann bygget gjennom mange år opp selskapet Wittmann til å bli blant de ledende innen roboter og periferiutstyr til plastindustrien over hele verden. Men det er spesielt overtakelsen av sprøytestøpeprodusenten Battenfeld GmbH i 2008 og innlemmelsen i det som er blitt Wittmann Battenfeld-gruppen som nå trekkes frem som svært positivt og utviklende. – For området Niederösterreich har vi, takket være modige Dr. Werner Wittmann, klart å bevare over 200 arbeidsplasser i Battenfeld GmbH i Kottingbrunn. Selskapets positive utvikling i de følgende årene har gjort at arbeidsstokken i dag har steget til i underkant av 400 ansatte, sa Pröll bl.a.
Grunnet sterk etterspørsel, spesielt etter den nyutviklede stormaskinserien, MacroPower, har som tidligere meddelt i Plastforum, selskapet besluttet å utvide produksjons- og lagerlokalene i Kottingbrunn med ytterligere 3000 m2. Det tas som nok en viktig hendelse for regionen.
Werner Wittmann uttrykte i sin takketale bl.a. stor optimisme for fremtiden til Europa som en internasjonal produksjonsarena for høytetknologiske maskiner og utstyr.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078