23948sdkhjf

Azelis selger sin komposittvirksomhet

Azelis meldte 1. oktober 2012 at selskapet selger sin komposittvirksomhet. Kjøper er VELOX GmbH som dermed tar over og styrer hele virksomheten med produksjon og ansatte fra samme dato.
Det var etter en s.k. strategisk gjennomgang av portefølje og satsningsområder at styret i Azelis falt ned på vedtaket om å selge komposittvirksomheten. Styret mener at markedene innen industrielle kjemikalier, beleggingsprodukter, gummi og plast samt produkter i det store segmentet Life Sciences skal være primærsatsingene fremover. Dette grunnet både vekst i Europa og ikke minst stor forventet ekspansjon for spesialkjemikalier i Asia Pacific.
For kundene opplyses at overgangen til handel og produksjon av komposittproduktene gjennom Velox vil forløpe tilnærmet uten at det merkes. Ledelsen i Velox uttrykker imidlertid stor forventning til den veksten som selskapet nå vil få internasjonalt gjennom overtakelsen av komposittvirksomheten til Azelis. Det er ikke nevnt noe i meldingen om hvordan eierskiftet vil innvirke på salget i de nasjonale markedene, så som Norge.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079