23948sdkhjf

Hallingtreff for rør-bransjen

For 16. gang arrangeres Hallingtreff for VA-bransjen. Fagkonferansen finner sted på Bardøla Høyfjellshotel, Geilo, i dagene 16.-18. januar 2013. Programmet er klart og det hele begynner med en omvisning hos Hallingplast AS.
Steinar Tragethon, daglig leder i Hallingplast, forteller til Plastforum at Asplan Viak tar seg av og bistår med den konferansetekniske siden av saken; innbydelser, registreringer, overnatting, mat, transport etc. Og markedsføringen! Av programmet fremgår at det er ordnet med fellestransport Oslo-Geilo t/r. Med stopp for en vaffel og kaffekopp på Flå. Nye muligheter Hallingplast har alltid stått sentralt i dette arrangementet – nå er det 16. gangen. Fagkonferansen, med tilhørende utstilling i trivelig atmosfære i Hallingdal, har alltid vært ”stinn brakke”. Arrangementet har på mange måter blitt en slags trendsetter for hele bransjen. I alle år har det vært sterk fokus på ledningsfornyelse, så også i år med de kreative løsningene – i tillegg til bolken om No Dig – rørfornyelse uten for mye gravearbeid. Her kan mange kommuner og tekniske etater rundt om fortsatt ha noe å lære! Steinar Tragethon forteller at Hallingtreff skal være en arena som gir deltakerne nyheter om VA-løsninger. Faginnleggene kommer fra hele bransjen, fra myndigheter og kommunale etater. Denne gang også med et innlegg fra Karlstad i Sverige. Skal vi tro Steinar Tragethon, hvilket vi velger å gjøre, holdes alt i god og lun Halling-atmosfære, et uformelt miljø med rom for spenstige innslag og debatter! Kanskje også med et og annet Hallingkast?! Kreative VA-løsninger “Kreative VA-løsninger" er hovedtemaet for årets treff. Så får vi i ettertid evaluere kreativiteten fra de mange foredragsholderne, bl.a. fra Steinar Tragethon selv. Andre med forankring i plast-verdenen er adm. direktør Nils-Johan Tufte i ØPD Group. Han skal snakke om kreative VA-løsninger for hytteområder – med klar adresse til norske kommuner! Også myndighetene står på talerstolen, bl.a. Terje Farestveit i Klima- og Forurensningsdirektoratet mens Per Steinar Jensen fra NHO Buskerud, tar for seg den lokale næringspolitikken. Teknisk direktør i rørleggerforbundet, Ole Larmerud, samt en rekke andre sentrale aktører i VA-bransjen deltar; entreprenører, rådgivende konsulenter samt representanter fra kommuner og interkommunale vannverk.
Vannlekkasjer, kumløsninger og stikkledningsproblematikk er andre temaer på dagsordenen. Se programmet under.

Komikeren Per Inge Torkildsen er for øvrig innleid for anledningen. Han skal i ilden to ganger, først med sine skråblikk og uforutsigbare kommentarer til temaet ”Vann og kloakk i et større perspektiv”. Han pryder også forsiden i årets program – samtidig som Asplan Viak har fått laget en bildekollasj der humoristen kommer ferdig ekstrudert ut av rørlinjene hos Hallingplast! Påmeldingsfrist er 14. desember 2012. Men; prinsippet «første mann til mølla» gjelder. Og; dette arrangementet har alltid vært fulltegnet og med ventelister. I år er det bestilt rom og fasiliteter til rundt 120 deltakere. Halvparten hadde meldt seg på allerede før programmet ble distribuert. Så skynda på…! Hele programmet ser du her
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078