23948sdkhjf

easyFairs åpner kontor i Norge

Messearrangøren, easyFairs Scandinavia AB, har fra desember i år etablert eget kontor i Norge. Tore Kristensen, som kommer fra stillingen som adm. direktør i fagbladforlaget Skarland Press, er blitt Country Manager for Norge.
easyFairs har fått godt fotfeste i våre naboland og ikke minst har den årlige messen Plastteknik Sverige/Danmark, som holdes i Malmö, blitt populær for svensk og dansk plastindustri. Enkelte nordmenn deltar også på denne messen som mottas med takk for sin enkelthet og kun med to dagers varighet. For å oppnå enkelhet og kostnadseffektivitet tilbyr easyFairs blant annet en utstillingspakke som består av både vegger, belysning, stoler, bord etc. Samtidig legges det altså begrensninger i både antall kvadratmeter og byggehøyde på standen slik at ingen utstillere må bruke store ressurser for å delta.
Tore Kristensen sier han har stor tro på at etablering av eget kontor i Norge vil styrke easyFairs konsept og messeprosjekter. Han fremhever at kostnadseffektivitet, enkelhet og hurtighet er noe kundene vil ha. På to effektive dager får utstillerne en enkel måte å møte relevante innkjøpere og beslutningstakere på. – easyFairs har en veldig innovativ og spennende bedriftskultur og jeg gleder meg til å bygge opp selskapets nye avdeling i Oslo, sier Tore Kristensen.
I 2013 står det to fagmesser på kjøreplanen her hjemme: IT-messen 2013 og Online Marketing Expo 2013. Begge arrangeres i Oslo Spektrum 24. og 25. september 2013. easyFairs ble etablert i Belgia i 1998 og gjennomfører godt over 100 ulike messer i 16 forskjellige land. Siden 2004 har selskapet etablert seg som en betydelig markedsaktør i Sverige. Den norske avdelingen sorterer under easyFairs Scandinavia AB i Göteborg.
(Hva med å flytte Plastteknik Sverige/Danmark fra Malmö til Göteborg og innlemme Norge også, spør redaksjonen i Plastforum?)

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079