23948sdkhjf

Borealis har overtatt DEXPlastomers i Geleen

Borealis kunngjorde 4. mars 2013 at de har kjøpt DEXPlastomers VOF i Geleen, Nederland, fra et JV tilhørende DSM og ExxonMobil. Omkring 100 ansatte vil nå overføres til Borealis og der det nyervervede selskapet vil få navnet Borealis Plastomers 1 BV.
Det var et JV-selskap, eid 50/50 av DSM Nederland BV og ExxonMobil Benelux Holdings BV, som har vært selgende part av DEXPlastomers. Anlegget ligger i industriparken Chemelot, 50 kilometer unna nærmeste Borealis-anlegg i Beringen, Belgia. Ledelsen i selskapet fortsetter og om lag 100 ansatte vil altså bli overført til Borealis Plastomers 1 BV samt til andre Borealis-selskaper utenfor Nederland.
Produktene som fremstilles i Geleen er spesialprodukter, komplementære til Borealis-produktene og vil utvide konsernets produktportefølje. Borealis startet straks med integreringen av det nye produksjonsanlegget og dets produkter og på en måte som sikrer fortsatt punktlige leveranser til kundene. Huug Bischoff fortsetter som adm. direktør i den oppkjøpte enheten.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095