23948sdkhjf

Ny konsernsjef i Hexagon Composites

Styret i Hexagon Composites ASA har ansatt Jon Erik Engeset som ny konsernsjef. Han tiltrer stillingen over sommerferien, 5. august 2013. Jon Erik Engeset er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har de siste 11 årene vært konsernsjef i SafeRoad, en betydelig, europeisk leverandør av løsninger for trafikksikring. Før det har han innehatt lederstillinger i blant annet Rolls-Royce og Norsk Hydro.


På første dag av komposittmessen JEC i Paris presenterte Hexagon Composites sin nye konsernprofil med en tilstelning på standen. Samtidig fikk selskapet også presentert en blid Jon Erik Engeset som sin kommende leder og han fikk personlig hilst på en rekke kunder og forbindelser under lynvisitten til JEC 2013.

Styreleder Knut Flakk forteller at det har vært en god og bred ansettelsesprosess, med stor søkning til stillingen og med mange kvalifiserte søkere. Valget falt altså på Engeset som ny leder, en særs viktig jobb i videreutviklingen av Hexagon-gruppen.

I en kommentar til ansettelsen sier Engeset at han gleder seg til å ta fatt på jobben, ikke minst gjøre seg kjent med organisasjonen og alle ansatte i Hexagon Composites.
– Sammen skal vi utnytte og videreutvikle de mulighetene selskapet har skapt, sier Jon Erik Engeset, som altså tiltrer konsernsjef-stillingen 5. august i år.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111