23948sdkhjf

PolyOne selger sin vinylvirksomhet

PolyOne Corporation meldte 25. mars at selskapet har inngått en avtale om salg av sin vinylvirksomhet til Mexichem, S.A.B. de C.V. for 250 millioner dollar i kontanter. Salget er betinget av godkjenning fra konkurransemyndigheter og andre vanlige vilkår.
PolyOnes eiendeler av resiner er en del av det selskapet kaller Performance Products og Solutions og som genererte en omsetning på 147 mill. USD i 2012. Nå selges altså vinylvirksomheten som består av vinyldispersjoner, -blandninger og -suspensjoner.
PolyOne har allerede i noen år jobbet med en endring av selskapets porteføljer og har kvittet seg med virksomheter som ikke lenger hører inn under hovedsatsingsområdet. I 2007 solgte selskapet Oxy Vinyl og i 2011 det som het Sunbelt. Pengene fra salgene er reinvestert i oppbygging av selskapets spesialløsninger utenfor volumplastene.
Mexichem har hovedsatsinger innen basisråvarer og med tyngdepunkt innenfor klorderivater. Selskapet omsetter for mer enn tre milliarder USD og fremstår som en av de ledende produsentene av klor- og fluorbaserte kompounder i Latin-Amerika.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094