23948sdkhjf

Fusjonsforhandlinger mellom Industriverktøy og Microplast

Styrene i Industriverktøy AS i Leksvik og Microplast AS i Stjørdal har besluttet å inngå forhandlinger om fusjon av de to selskapene. En fusjon skal gi økt konkurransekraft i plastbransjen.

For å kunne gi kundene enda bedre service, oppfølging og ikke minst utvikling, har styrene i Industriverktøy (IV) og Microplast (MP) altså besluttet å inngå forhandlinger med tanke på fusjon av selskapene. Fusjonsplanene er betinget av endelig godkjennelse i de to bedriftenes eierselskaper. Det nye selskapet planlegger å konsentrere hoveddelen av plaststøpingen til Stjørdal mens produksjon av formverktøy samt maskinering vil bli lokalisert i Leksvik, på den andre siden av Trondheimsfjorden.
Det er to av Norges mest profilerte plastbearbeidingsbedrifter som nå kan komme til å fusjonere. Industriverktøy AS inngår i det som heter IV Group, med selskap også i Sverige og med betydelig produksjonsvirksomhet i Kina. Styrene er enige om at ved en fusjon skal Microplast AS beholde sitt organisasjonsnummer, men skifte navn til IV Microplast AS. Det vil bli ett av de ledende selskap innen plaststøping i Norge, noe som styrene mener vil ha stor betydning for så vel konkurransekraft som trygging av arbeidsplasser.

Styrene henviser til selskapenes nettsider for ytterligere informasjon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062