23948sdkhjf

Komposittmøte om bl.a. brannproblematikk

Snart er det års- og medlemsmøte i Norsk Komposittforbund (NKF). Datoene er 29. og 30. mai og stedet er Ulsteinvik. Rammen for programmet er fyldig og fremtidsrettet; alt fra offshore/subsea via fiskeoppdrett og bygg/anlegg til kompositter og brann. I tillegg kommer et kjapt årsmøte – og masse sosialt samvær.
Paal Fischenich er daglig leder i NKF og forteller at malen for årets arrangement er lagt og på samme lest som i fjor.
Møtet og dag én starter med en ”workshop” om morgenen 29. mai. Temaet er ”Brann og kompositter”. Det er høyaktuelt i forhold til at bransjen har store, potensielle markeder som krever tydelighet fra komposittindustrien som bransje. Disse markedene er absolutt ikke godt nok orientert om løsningene som finnes og som stadig utvikles. Derfor er spørsmål om brann og brennbarhet tilbakevendende fra disse markedene. NKFs ledelse håper og tror at formiddagens workshop vil gi klare svar som kan bringes ut til brukerne. Etter lunsj er foredragene og diskusjonen knyttet til kompositter offshore, i maritime miljøer og innen fiskeoppdrett. Dagen avsluttes med paneldebatt. Dag to starter med årsmøte i NKF, valg av nytt styre og og et spennende besøk på verftet til Ulstein Group hvor deltakerne også får servert lunsj.
Reserver dagene nå! Det meldes at det er kommet positive tilbakemeldinger på temaene i det kommende arrangementet. Og som alltid: her treffer du gode kolleger som også tenker fremtid og nye, spennende markeder.
Paal Fischenich opplyser til Plastforum at det endelige programmet presenteres og sendes medlemmene i løpet av april. Den foreløpige rammen for arrangementet ser du her
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078