23948sdkhjf

Onsdag avholdes DESIGNDAGEN 2013

Vårens største designbegivenhet, Designdagen 2013, er like rundt hjørnet. Onsdag 17. april lover Norsk Designråd å stille med foredragsholdere i verdensklasse. Og mye dreier seg om skjæringspunktet mellom design og innovasjon. Og som alltid; utdeling av Merket for god design, Hedersprisen og mye mer.
Designdagen er og blir Norges største møteplass for næringsliv og designere. I år byr Norsk Designråd blant annet på debatt om den magiske designformelen, gir et blikk inn i prosessen som skal gjøre OSL til Europas beste flyplass. Deltakerne får også et møte med Ulstein Group om utviklingen av skipsbroen som er i ferd med å revolusjonere skipsindustrien.

Microsoft kommer til Oslo og møtestedet DogA for å fortelle hvilken rolle design spiller når verdenskonsernet nå tar teknologien enda et skritt inn i fremtiden. Continuum Shanghai vil snakke om innovasjon i voksende markeder. Norsk Designråd fyller dessuten 50 år i år og lover at det skal gi et møte med fortid og fremtid for design. Se hele programmet på www.doga.no
Det siste som skjer i møtesalen er at Norges beste designprosjekter hedres med Merket for god design samt utdeling av flere andre priser. Normalt er det mange interessante produkter der polymere materialer utgjør hovedbestanddelene.
Dagen og natten avsluttes med festmiddag i regi av Flying Culinary Circus!

Om du hadde tenkt å bli med på denne inspirasjonsdagen for designmagi - og har glemt å melde deg på, kan det hende at du må forbli nedbrutt. Fristen er gått ut, men det er jo forsøket verdt å sende en forløsende mail eller ta en telefon til Norsk Designråd og gjøre deg særs fin i røysta! Telefonnummeret er 23 29 28 70 og e-post: info@doga.no AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078