23948sdkhjf

SABIC åpner kompounderingsanlegg i Saudi

Saudi Basic Industries Corporation (SABIC) har åpnet sin første anlegg for kompoundering av konstruksjonsplaster og PP-kvaliteter ved selskapets anlegg i Jubail, Saudi Arabia.
Byggingen av de nye produksjonsfasilitetene skal gi kundene et enda mer differensiert produktspekter, alt fra spesialmaterialer til alternativer for egendefinert fargematching. Og ikke minst loves det at det nye anlegget vil gi kortere leveringstider. Kompoundering av konstruksjonsplaster og PP-varianter skal, i følge ledelsen i konsernet, bringe SABIC enda nærmere kundene, spesielt i nedslagsområdet for Saudi-fabrikken, dvs. kunder i Midt-Østen, Afrika, Tyrkia og India. I startfasen vil kompoundering av konstruksjonsplastene skje med kvaliteter fra varemerkene
LEXAN, Cycoloy, Xenoy og Valox. Disse konstruksjonsplastene brukes i en rekke bransjer fra forbrukerelektronikk til produkter til helsetjenester, fra transportsektoren til bygg og anlegg.
Den nye kompounderingsanlegget for PP vil produsere kvaliteter fylt med glass, kritt og talkum fra et hypermoderne, miljøvennlig anlegg og gå til kunder i alle typer sektorer, selvfølgelig også til bilindustrien.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063