23948sdkhjf

Rekorddeltakelse for Norsk Komposittforbund

Komposittforbundets års- og medlemsmøte, som avholdes i Ulsteinvik 29. og 30. mai, har oppnådd rekorddeltakelse. Når dette skrives er det 58 påmeldte samt noen ledsagere. Det er ny deltakerrekord for NKF.
Det har lenge vært klart at påmeldingene og tilbakemeldingene til dette møtet har vært veldig hyggelige. Daglig leder Paal Fischenich har ved et par anledninger kalt det ” Nesten Birkenstemning”. At han nå tror at vi kanskje blir rundt 60 deltakere må vi få lov å gratulere med. Veldig hyggelig. Dersom noen ikke har meldt seg på , og som hadde tenkt å reise til Ulsteinvik, kan vi opplyse at det visstnok fortsatt skal være noen ekstrarom ledige. Møtet holdes og vi bor på Quality Hotel Ulstein, Ulsteinvik. Hiv deg på tastaturet og send en e-post til fischmt@online.no Eller du kan ringe Paal F på telefon 913 68 150.

En liten oppfriskning av programmet: Det starter med en brennhet work-shop om brann og kompositter. Her vil det komme sist nytt fra flere leverandører og vi kan røpe at det er positive meldinger som vil komme. Deretter blir det maritimt med kompositter i større skipskonstruksjoner, i offshore og subsea. Og sjefen Paal F. i NKF ber oss minne om at siden møtet finner sted i Ulsteinvik så har Møre og Romsdal mange spennende industriklynger, både innenfor offshore, fiskeoppdrett og maritim sektor. Klyngene er invitert til møtet, der for øvrig Ulstein Group vil foredra om sin bruk av kompositter. Det blir på dag to også omvisning med avsluttende lunsj hos Ulstein Group. Se for øvrig program og info på www.nordic-composite.com Gled dere til faglig påfyll i Ulsteinvik!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.701