23948sdkhjf

Ny sjef for PlasticsEurope

PlasticsEurope, den pan-europeiske bransjeorganisasjonen for plastprodusenter melder at Karl Foerster er utnevnt som ny administrerende direktør. Han kommer fra stillingen som adm. direktør i Neochimiki Group i Hellas og vil tiltre sin nye stilling 1. oktober 2013.
Karl Foerster har lang erfaring med å arbeide i ledende stillinger på tvers av ulike markedsområder. Han vil i årene som kommer være en viktig ressurs for PlasticsEuropes medlemmer og organisasjonens eksterne samarbeidspartnere. Hans oppgaver vil bl.a. være å iverksette tiltak og prosjekter slik at industrien blir stadig mer bærekraftig og ellers bidra til å løse utfordrende samfunnsutfordringer. Bl.a. vil han bygge videre på initiativ som allerede er i gangsatt så som kampanjen for å stoppe plast levert til deponi: ”Zero Plastics to Landfill by 2020”.

Karl Foerster er sosialøkonom fra Universitetet i Würzburg, Tyskland, og har dessuten en MBA fra University of Rhode Island, USA. Han har innpå 30 års internasjonal erfaring fra stillinger i kjemisk- og plastindustri, herunder 20 år i BASF, før han kom Neochimiki for sju år siden.
Han overtar stillingen i PlasticsEurope fra Wilfried Haensel som har vært i jobben siden 2007, men som nå har nådd pensjonsalder.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078