23948sdkhjf

Blowtech GT med ny storkontrakt til bilbransjen

Blowtech GT AS i Kongsvinger har signert en ny kontrakt på leveranse av luftkanaler. Kunden er én av Skandinavias største personbilprodusenter. Kontrakten har en verdi på 150 millioner kroner.
Blowtech GT AS har etter omfattende arbeid og konkurranse i løpet av sommeren altså signert en ordre på produksjon av luftkanaler til innvendig ventilasjon i en aktuell personbilmodell. Ordren omfatter til sammen 50 detaljer i ventilasjonssystemet.

Blowtech GT AS (tidligere kjent som bl.a. TI Automotive og Gera Technology) har nå 32 formblåsemaskiner og fremstår som størst i Skandinavia på teknisk formblåsing og med en betydelig automatiseringsgrad. Selskapet har stor kompetanse og kunnskap innenfor konstruksjon, utvikling og produksjon av en rekke formblåste produkter, fra emballasje til spesielt bildetaljer, bl.a. komplette tanksystemer. Nylig har selskapet investert i tre nye formblåsemaskiner og opplyser at det også planlegges nye investeringer.
Det er Blowtech Group , en relativt fersk gruppe, som siden i fjor har eid Blowtech GT i Kongsvinger. De har siden 2010 også vært eier av Gnosjö Plast i Sverige.Blowtech GT fikk, mens de ennå het Gera Technology, i løpet av 2011 to store kontrakter på til sammen 270 millioner kroner. Det dreide seg om leveranser av formblåste produkter til to, store lastebilprodusenter. Disse kontraktene er i full gjenge.
– Vårt gode rykte og kompetanse har igjen hjulpet oss til å få denne nye, store ordren. Det gir også forhåpninger om å kunne øke ytterliggere i fremtiden ettersom vi planlegger å investere i nye maskiner og konsepter. Vi ruster oss også for enda større volumer ettersom kunden planlegger å bygge flere nye modeller på samme plattform, sier Peter Didriksson, adm. direktør i Blowtech GT.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.345