23948sdkhjf

Euromold 2013 satser på «lette konstruksjoner»

Euromold-messen i Frankfurt fyller i år 20 år. Det går ikke upåaktet hen og arrangøren melder at de på kommende messe i desember skal opprette en egen seksjon i hall 8, «Lightweight Construction, Hybrid Technology and Hydroforming» som kun skal dreie seg om lette konstruksjoner, hybridteknologi etc.
Det er Demat GmbH i Frankfurt som står bak EuroMold og arrangøren begrunner re-lanseringen av lette konstruksjoner med at tilnærmet alle bransjer, fra bil til romfart, emballasje eller telekommunikasjon, i økende grad har innsett viktigheten og nødvendigheten av energi- og ressurseffektivitet. Det tilsier at alt må gjøres lettere.
– Derfor ønsker vi nå å lage en avdeling der utstillere og besøkende får lov å tenke nytt, tenke energi og vektoptimalisering, skriver messearrangøren i en pressemelding. I den spesielle utstillingen gis utstillere muligheten til å presentere sine innovasjoner som svar på en stadig økende etterspørsel etter bærekraftige løsninger.

I tillegg til fokuseringen på lette materialer og løsninger, vil EuroMold 2013 legge vekt på å presentere de siste metoder for sammenføyning og produksjonsprosesser. Selvfølgelig i tillegg til alt som har å gjøre med produktutvikling, design, 3D-print, verktøyfremstilling etc.
Messen feirer i år altså 20 år. Plastforum har vært der mange ganger – og finner den alltid innovativ og en messe vi anbefaler å besøke. Dessuten er jo Frankfurt på det tidspunktet pyntet til jul, med et at Tysklands største julemarkeder.EuroMold 2013 avholdes 3.-6. desember. Arrangøren regner med at rundt 1 100 utstillere og 55 000 besøkende finner veien til Frankfurt om noen måneder.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.328