23948sdkhjf

Kontrakter for 50 mill. kroner til BEWi Norplasta

Bewi Norplasta AS har de siste to månedene sikret seg solide avtaler i ordrebøkene. Sprøytestøpemaskinene vil definitivt ha nok å gjøre til langt inn i 2014 med nye avtaler til en samlet verdi av rundt 50 mill. kroner.
Markedsdirektør Ulf Rinnan i Bewi Norplasta forteller om spesielt fire avtaler av stor betydning. For det første har Posten Norge fornyet sin avtale med Bewi Norplasta om produksjon og utskifting av sine postkassetter. Den nye avtalen innebærer også utvikling og produksjon av nye produkter for å sikre Postens logistikk.
En av tidenes største ordre for Stjørdals-bedriften ble landet midt i september. Den gjelder produksjon og salg av ca 450 000 enheter av en ny bøylekasse til Norsk Lastbærer Pool. Også svenske SRS (Svensk ReturSystem) har bestilt en ny kassevariant hos Bewi Norplasta. Dette er en kasse som i første omgang skal benyttes til distribusjon av blader og tidskrifter for Tidsam, Sveriges største tidsskriftleverandør. Avtalen innebærer utvikling av produktet samt produksjon av, i første omgang, ca 250 000 kasser.
Inderøy Slakteri AS har også kommet med en ordre det er grunn til å feire i Stjørdal. Bewi Norplasta fornyet i slutten av september sin avtale om produksjon av spann til sitt produkt «Inderøysodd». Avtalen går ut på at Bewi Norplasta årlig skal produsere ca. 250 000 spann til dette produktet. Avtalen strekker seg dessuten over flere år.
Ulf Rinnan går ikke i detalj på verdien av hver enkelt av de nye ordrene, men tilkjennegir at de er svært viktige for sysselsettingen fremover. Eller som han sier: – Avtalene bidrar til å sikre Bewi Norplasta god sysselsetting gjennom høsten 2013 og vinteren 2014.Vi gleder oss med Bewi Norplasta!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11