23948sdkhjf

Ulf Rinnan slutter i BEWi Norplasta

Etter nesten elleve års innsats forlater Ulf Rinnan stillingen som markedsdirektør i BEWi Norplasta. Nopla as er ny arbeidsgiver.
Fra og med årsskiftet overtar han som partner og markedsdirektør for Nopla as, som holder til på Tangen i Sør-Trøndelag. Helt ute av den tidligere stillingen er Rinnan ikke: – Jeg skal jobbe noe deltid for Bewi Norplasta utover etterjulsvinteren. Men hovedfokus vil bli på den nye stillingen, opplyser Rinnan til PackNews og fortsetter:
– Jeg har hatt en fin tid her på fabrikken i Stjørdal og nytter høvet til å takke alle mine forbindelser for samarbeidet vi har hatt så langt.
Hans nye arbeidsgiver, Nopla as, produserer, markedsfører og lagerfører en rekke produkter på linje med BEWi Norplasta. – Dermed blir det fortsatt mange gamle og kjære produkter for meg å håndtere. Kombinert med dette importerer vi en rekke utfyllende varer fra utenlandske leverandører. Dette gjør at Nopla as vil kunne dekke et utfyllende behov hos alle mine tidligere forbindelser, sier Ulf Rinnan. Plastforum ønsker Ulf Rinnan lykke til i den nye stillingen.

(Kilde: redaksjon@packnews.no)
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094