23948sdkhjf

Rekordår for Sepro Robotique

I 2013 leverte den franske robotprodusenten Sepro Robotique 1 650 roboter til plastbearbeidere over hele verden. Det er ny rekord.
Med et salg på 1 650 roboter til plastindustrien i 2013 har Sepro Robotique, som har HK i franske La Roche-sur-Yon, økt salget med hele 26 prosent og samtidig oppnådd det beste resultatet i selskapets 40-årige historie. – Det gode resultatet speiler ikke bare plastindustriens globale vekst. I løpet av de siste fem årene har vi utviklet produktspekteret på en slik måte at vi virkelig har slått gjennom på det globale markedet. Vi har i denne perioden styrket samarbeidet med både spesialister på automatisering og til maskinprodusentene, sier Sepros konsernsjef, Jean-Michel Renaudeau i en kommentar til rekordresultatet.
Sepros produktspekter består i dag av 3-, 5- og 6-akse roboter samt spesialløsninger for bl.a. In Mould Labelling, tokomponentstøping og for etasjeverktøyer. Den grafiske og bruksvennlige styringen, Visual 3, er standard på alle robotplattformene, slik at brukeren har å gjøre med et enhetlig styringssystem uansett robotstørrelse.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078