23948sdkhjf

Elisabet Michelson i Elmico er ny president PDA Europe

Daglig leder i Elmico AS, Elisabet Norderup Michelson, ble før jul valgt til ny president i The Polyurea Development Association Europe (PDA Europe). Organisasjonen, som har sekretariat i Belgia, jobber for å utvikle det europeiske polyureamarkedet blant annet ved å etablere høyest mulige standarder for polyurea.
Elmico AS har siden starten i 2003 opparbeidet seg omfattende kompetanse i polymerteknologi. Daglig leder Elisabet N. Michelson er foreløpig valgt for ett år. Som mange sikkert husker ble hun kåret til årets kvinnelige gründer i Norge i 2010. Hun tiltrådte som president i PDA Europe etter anbefaling fra avgående president Carles Royo. Andre bedrifter som er representert i styret inkluderer Mapei, Huntsman og BASF. – Det nye styret skal fortsette det gode arbeidet som organisasjonen har bedrevet. Jeg ønsker å oppmuntre til størst mulig samarbeid mellom alle som utgjør verdikjeden i polyurea-prosjekter. Vi må også fortsette å jobbe for best mulig informasjon og bygge kompetanse på alle plan, sa Elisabet Michelson ved utnevnelsen. Årsmøtet ble avholdt i Roma.
Utnevnelsen er uten tvil en stor anerkjennelse for den kompetansen så vel Michelson som Elmicos stab har opparbeidet seg i løpet av 10 år. Det gir bedriften tilgang til et stort nettverk og viktig, europeisk kompetanseutveksling.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078