23948sdkhjf

Brann ved produksjonsanlegget til Hexagon på Raufoss

Ved 10-tiden fredag 31. januar brøt det ut brann ved produksjonsanlegget Hexagon Ragasco/Hexagon Raufoss i Raufoss Næringspark. Brannen ble slukket av stedlig beredskap. En ansatt kom lettere til skade og ble behandlet på det lokale legekontoret. Produksjonen kom i gang igjen i løpet av kvelden, samme dag.
Hexagon Composites melder at alle ansatte ved Hexagon Ragasco og Hexagon Raufoss ble evakuert da brannen brøt ut og produksjonen ble stoppet.

Brannen ble altså meldt like før klokken 10 fredag 31. januar. Brannen startet utenfor produksjonsanlegget i et utendørs fylleanlegg for propangassflasker for intern testing. Fyllestasjonen og testutstyr ble ødelagt. Det brant i en tank på 500 liter og ikke 4 000 liter slik det ble opplyst i andre media.

Det er ikke registrert materielle skader på produksjonsutstyr eller driftsbygningen. De materielle skadene på testutstyret vil heller ikke påvirke produktiviteten i produksjonen av LPG-beholdere. Ledelsen ved Hexagon Ragasco forteller at produksjonen ble gjenopptatt senere på dagen og forløp som normalt gjennom helgen. Brannvesenet gjør undersøkelser for å finne brannårsaken. Inntil konklusjonene foreligger vil ikke Hexagon Composites kommentere forløpet til brannen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062