23948sdkhjf

Materialise kjøper ledende polsk prototype-selskap

Veksten er stor og struktureringen av europeisk og internasjonal prototype-virksomhet fortsetter med uforminsket styrke. I forrige uke meldte Materialise at de har ervervet det polske selskapet e-Prototypy S.A., Polens ledende leverandør av prototyper og 3D-print.
e-Prototypy har vært aktiv i det polske markedet siden 2008 og har vokst til å bli markedsleder i landet. Selskapet tilbyr et bredt spekter av løsninger for 3D-print, med spesialisering i produksjon av lasersintrede komponenter. Selskapet har de senere årene også investert betydelig i utstyr for skanning og reverse engineering.
Materialise ble etablert for 23 år siden og er blant de store selskapene i Europa. Selskapet har for lengst kastet øynene østover. De har siden 2004 vært markedsleder i det tsjekkiske markedet gjennom datterselskapet Usti Nad Labem CR. Med oppkjøpet av e-Prototypy, viser Materialise på ny vilje til å satse i det østeuropeiske markedet. Polske kunder vil nå få tilgang til Materialises store produksjonskapasitet. Og vise verca: dagens Materialise-kunder vil dra nytte av tilgangen av tjenester av eksempelvis skanning og reverse engineering hos e-Prototypy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063