23948sdkhjf

Hexagon Raufoss med stor busskontrakt for Kasakhstan

Hexagons datterselskap Hexagon Raufoss ekspanderer i bussmarkedet og er tildelt en ny ordre på busser fra Iveco s.p.a. Det skal leveres 350 drivstoffsystemer til bybusser i Astana i Kasakhstan. Det er første gang at Hexagon Raufoss har leveranser til busser for dette landet.
De nye bybussene, basert på naturgass (CNG) som drivstoff, er de første bussene med type 4-komposittbeholdere i Kasakhstan. Iveco s.p.a. ble valgt av myndighetene i landet til å oppgradere kjøretøyflåten for offentlig transport i forbindelse med verdensutstillingen som skal holdes i Kasakhstan i 2017. Temaet for verdensutstillingen er forøvrig «Energy of the Future».

Kasakhstan er et nytt marked for Hexagon Composites. Kasakhstan besitter store energireserver, og har begynt å utvikle naturgassmarkedet. Hoveddriveren for markedet for komprimert naturgass i Kasakhstan er lokal tilgjengelighet samt den lave prisen på gass i forhold til konvensjonelt drivstoff.

I Hexagon Raufoss er man både glade over og stolte av at Iveco har besluttet å levere de nye bussene med Hexagons Type 4-systemer. Bussene vil altså spille en spesielt stor rolle under den kommende verdensutstillingen i 2017 i Astana og teknologien som Hexagon Raufoss har utviklet innebærer betydelige besparelser og økt pålitelighet for så vel busselskapet som for passasjerer og omgivelser. – Vi ser frem til å introdusere teknologien i det lovende Kasakhstanske markedet, sier Milosz Szymaniak, salgssjef hos Hexagon Raufoss i en kommentar. Leveransene av tanksystemene til de nye bussene vil starte allerede i 2. kvartal i år og pågå i en periode framover. Kontraktens verdi er ikke offentliggjort.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079