23948sdkhjf

Kjell Wicksell slutter i Erteco Rubber & Plastics

Det er duket for sjefsbytte i Erteco Rubber & Plastics (ERP). Det skjer 17. mars. Da vil Carl-Otto Ohlsson overta stillingen som adm. direktør i ERP etter Kjell Wicksell, som har vært i selskapet i hele 31 år. ERP er en betydelig råvaredistributør også til norsk plast- og gummiindustri.
Om Carl-Otto kan vi fortellet at han har vært i ERP siden 2008, med ansvar for salg og forretningsutvikling for området plast. Før det var han produktsjef i Trelleborg-konsernet. Han har erfaring som spenner over alle forretningsområder i ERP noe som vil være svært nyttig i den videre utviklingen av selskapet.
Selskapets nåværende sjef, Kjell Wicksell, gir seg altså etter 31 år i selskapet. Kjell har vært selskapets daglige leder siden 2001. I følge styret i ERP har Kjell bidratt sterkt til selskapets sterke posisjon i Norden. Mange vil komme til å savne Kjell også i Norge. Han har vært en glad Norges-venn. Ikke minst vil mange huske ham fra hans mange flammende innlegg på Polymerdagene.
Torbjørn Engan har salgsansvaret for ERP i Norge. Han sier til Plastforum at sjefsbyttet ikke vil innvirke på aktivitetene og strategiene i selskapet. Han vektlegger at ERP nå er i den heldige stillingen at man kan rekruttere sterke krefter fra interne krefter. Han og de ansatte i ERP er glade for at Kjell vil stå til rådighet for selskapet i en lengre periode fremover. Styret i Erteco Rubber & Plastics sier i en pressemelding at Kjell har bidratt sterkt til selskapets suksess og vekst. Vi slutter oss til styrets takk og ønskene for Kjells videre yrkeskarriere. Asle Isaksen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062