23948sdkhjf

Heger AS har overtatt Norway Pack

Heger AS på Rjukan, som er eid av Bergen Plastics, har inngått avtale om å overta 100 prosent av aksjene i Norway Pack AS. Sistnevnte holder til på Vear utenfor Tønsberg og produserer laminerte tuber, korker og div. plastemballasje/tekniske produkter
Norway Pack har 17 ansatte og omsatte i 2012 for drøye 23 millioner kroner. Selskapet er en betydelig produsent av laminerte tuber, korker og plastemballasje generelt. Selskapet har vært eid av Jan Rommetveit. Nå ønsker Rommetveit å satse på utvikling av selskapet Smaken av Grimstad AS, hvor han er deleier og daglig leder.
Heger AS er altså ny eier. Selskapet produserer petriskåler og annet forbruksmateriell til laboratorier. Selskapet har sine kunder over hele Skandinavia. For øvrig har Heger AS, i flere år, vært et selskap som inngår i Bergen Plastics Group.
Daglig leder i Bergen Plastics, Jan Atle Lossius Ellingsen, sier til Plastforum at man nå ønsker å bruke kompetansen i så vel Norway Pack som i Heger og Bergen Plastics til å styrke Norway Packs posisjon innenfor leveranser til næringsmiddelindustrien og medisinsk og farmasøytisk industri.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097