23948sdkhjf

Hexagon Lincoln inngår JV med Agility Fuel Systems om CNG-beholdere

Hexagon Lincoln, Inc . og Agility Fuel Systems meldte 6. mai 2014 at det er inngått en avtale om etablering av et 50/50-eid joint venture for levering av høytrykksbeholdere for komprimert naturgass (CNG) og drivstoffsystemer til det voksende markedet for naturgassdrevne nyttekjøretøyer i Nord-Amerika.
Hexagon Lincoln, det amerikanske datterselskapet til Hexagon Composites, og Agility Fuel Systems forener sine brede erfaringer og tekniske kunnskaper på området CNG-drivstofftanker/-systemer. Formålet med avtalen er å oppnå maksimale, effektivitetsgevinster og stordriftsfordeler.
Agility Fuel Systems har hovedkontor i Santa Ana, California. Selskapet har i nesten 20 år levert bransjeledende, nøkkelferdige løsninger for naturgassbaserte drivstoffsystemer til OEM- og flåtekunder.
Hexagon Lincoln tør være kjent for de fleste av dette bladets lesere, men kort fortalt holder selskapet til i Lincoln, Nebraska, USA. Selskapet har drevet med vikling av komposittmaterialer i 50 år og har produsert Type 4 CNG-beholdere de siste 20 årene. Store utbyggingsplaner er annonsert for bare få uker siden.
Joint venture-avtalen forener to av de største aktørene i markedet for tyngre, naturgassdrevne kjøretøy, et marked som er i sterk vekst. De to samarbeidspartnerne tror avtalen vil gi konkrete synergier og tilføre segmentet for gassdrevne kjøretøyer store ekstraverdier. Agility Fuel Systems har oppnådd en omsetning der fysisk integrering mellom en egen produksjonslinje for CNG-tanker og systemmonteringen er økonomisk fornuftig. De nye beholderne vil være tuftet på Hexagon Lincolns kjerneprodukter med unik teknologi som blir videreutviklet i fellesskap av de to selskapene. – Våre felles forpliktelser i forhold til teknisk kompetanse var en nøkkelfaktor i denne beslutningen, uttaler Jack Schimenti, adm. direktør i Hexagon Lincoln. Han mener kundene vil tjene stort på avtalen og der begge bedriftene sikres en ledende posisjon når det gjelder bransjeinnovasjon.
De vedtatte ekspansjonsplanene til Hexagon Lincoln har vært avgjørende for avtalen. Med fortsatt sterk vekst i markedet vil det bli behov for ytterligere produksjonsanlegg. Partene mener det er svært fornuftig med et integrert produksjonsanlegg i nærheten av OEM-kundene for å optimalisere den samlede verdikjeden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064