23948sdkhjf

Duket for ny rekordoppslutning for NKF!

Om to uker er det nytt års- og medlemsmøte i Norsk Komposittforbund (NKF). Programmet for dagene 20. og 21. mai er interessante og lover bra. Fredrikstad, som i år er vertsby for de kompositthungrige, har visstnok også lovet å ta seg så godt av gjestene at styret i NKF forventer ny deltakerrekord, dvs. over 53 delegater. Skynd deg å melde deg på om du ikke har gjort det!
To dager før fristen for påmelding går ut, forteller daglig leder Paal Fischenich at års- og medlemsmøte allerede har fått påmelding fra 45 personer. Men det er fortsatt bedrifter som ikke har meldt inn sine folk. Alltid optimistiske Paal mener at rekorddeltakelsen på 53 personer fra fjorårets gode arrangement i Ulsteinvik kan stå for fall. Og han sier det med trykk på de rette stavelsene, slik det høver seg en person fra Plankeby’n!
Fagprogrammet har i år stor bredde, men med betydelig vekt på design og engineering. Økonomiske aspekter er heller ikke glemt for den som vil vite mer om muligheter for prosjektstøtte. Det blir også en presentasjon av søknaden om Arena-midler som kan føre komposittindustrien mange steg fram. Tid til et besøk til og omvisning hos Eker Design er dessuten innpasset i programmet. Paal mener at han og styret har laget i stand et meget spennende fagprogram – av interesse for de fleste. Det sosiale samværet pleier det heller ikke å være noe i veien med! Vi er enige med Paal – programmet som du ser ved å klikke på lenken under, burde borge for ny deltakerrekord for et års- og medlemsmøte i Norsk Komposittforbund. Blir vi 54, 55 eller 56 deltakere? Send en e-post, ta en telefon og rekorden kan være et faktum!
Påmelding sendes til Norsk Komposittforbund på e.post: fischmt@online.no eller på telefon 913 68 150.
Se hele programmet på http://www.komposittforbundet.no/admin/common/getImg2.asp?Fileid=1251
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062