23948sdkhjf

Hexagon Lincoln lanserer kjempestor gasstrailer, TITAN XL

Hexagon Composites' datterselskap, Hexagon Lincoln, har lansert TITAN XL, den største CNG-trailer av sitt slag. De store tankene er beregnet for det latinamerikanske markedet og skal dekke behovet for høyere lagringskapasitet for gass per trailer. Den nye traileren har tanker som er 40 fot lange (12,2 meter), har en vannkapasitet på 49 000 liter og kan transportere 14 700 standard kubikkmeter (Sm³) med naturgass.
TITAN XL setter med dette en ny standard for nyttelast for komprimert naturgass (CNG) i det latinamerikanske markedet. Kompositteknologi for høyt lagringsvolum krever ikke spesielt utstyr for lave temperaturer eller infrastruktur, og bidrar dermed til å gjøre transport av komprimert naturgass (CNG) mer konkurransedyktig enn tidligere. Dessuten er de store beholderne montert horisontalt, noe som reduserer antall koblinger. Sylinderne ligger stabilt og tyngdepunktet plasseres lavere slik at enkelt- og tandemoperasjoner av traileren blir sikrere. Å frakte store mengder med gass på trailere gir lønnsomhet og øker tilgjengeligheten for bruk av gass overalt, også der det ikke er anlagt rørledninger. Leveransene skjer til konkurransedyktige priser sammenlignet med konvensjonelt drivstoff. Det finnes fra før mer enn 100 trailere basert på 1. generasjon av Titan-tanker i landene Mexico, Peru, Den dominikanske republikk og Colombia.
Hexagon Lincoln opplyser at selskapet arbeider hardt for å kunne tilby større kapasitet også i andre markeder i nærmeste fremtid, blant annet til USA.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063