23948sdkhjf

Ny eierstruktur skal bringe PartnerPlast videre

En ny eierstruktur er etablert for PartnerPlast i Åndalsnes. Holdingselskapet PartnerPlast Holding AS, har overtatt samtlige aksjer i PartnerPlast AS. Bak står selskapene Investinor AS (49 prosent), Salvesen & Thams AS (25 prosent), Norsk Mineral AS (19 prosent) og Oskar Invest AS (7 prosent). Investeringen er gjort med sikte på å finansiere videre vekst i selskapet.
PartnerPlast AS er lokalisert i Åndalsnes. Selskapet er de siste årene blitt særlig kjent som leverandør av avansert utstyr til internasjonal offshore- og seismikkindustri, men leverer også et stort antall industriprodukter. Produktene fremkommer gjennom egen design, konstruksjon og rotasjonsstøping av produktene. Selskapet omsatte for 115 millioner kroner i 2013 og har 35 ansatte. Det har vært eid av Norsk Mineral AS og Oskar Invest AS, som fortsatt er med på eiersiden.
Selskapets strategi har de siste årene altså hatt fokus på seismikk, offshore og industriprodukter. – Denne strategien skal videreføres og samtlige eiere ser gode utviklingsmuligheter på flere områder. Gjennom tilførsel av kapital og kompetanse vil vi bidra til realiseringen av de mange ambisjonene, sier nyvalgt styreleder, Bjørn M. Wiggen.
Samtlige investorer roser bedriften for det som er oppnådd og mener PartnerPlast har potensial til å vokse betydelig, både organisk og via oppkjøp og bli en ledende aktør innenfor sitt markedssegment. Nå skal selskapets løftes videre til et nytt nivå. Adm. direktør Tom Samuelsen, har vært med i en årrekke. Han ser frem til å arbeide med de nye eierne: – Vi har hatt solide og positive eiere i Norsk Mineral og Oskar Invest. Vi er glade for at vi fremstår som et attraktivt selskap også for nye, profesjonelle investorer som Investinor og Salvesen & Thams. Jeg ser frem til å bidra til å utvikle selskapet videre både geografisk og produktmessig, avslutter Tom Samuelsen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079