23948sdkhjf

ELASTO Sverige investerer i ny TPE-linje

ELASTO Sverige, som er en del av den internasjonale Hexpol TPE-gruppen, melder at selskapet skal investere i en ny TPE-produksjonslinje ved anlegget i Åmål, Sverige. Linjen skal være produksjonsklar i løpet av 2015.
Planene inkluderer en dobbeltskrueekstruder, avansert råvarekontroll, støtte for undersystemer og analyseutstyr.
Elasto Sverige har spesialisert seg på utvikling, formulering og produksjon av skreddersydde TPE-forbindelser basert på styren blokk-kopolymerer. Selskapet har en sterk posisjon i medisinsk sektor, samt i forbruker-, leketøy- og matvaremarkedet. I alle disse sektorene er det strenge krav til produksjonsstyring, sporbarhet, konsistens og renhet.

Elasto Sverige er Hexpols hovedsete for medisinske TPE-forbindelser og var det første europeiske, kompounderingssenteret for TPE som fikk ISO 13485-sertifisering for utvikling, produksjon, markedsføring og salg av termoplastiske elastomerforbindelser til medisinsk utstyr. Kjell Fagerström, administrerende direktør i Elasto Sverige AB forteller at selskapet har en lang og god historikk når det gjelder kvalitetsleveranser av TPE-blandinger til kritiske applikasjoner i det medisinske og forbrukermarkedet. – Vi utfordrer oss selv til å drive verdens reneste TPE-fabrikk. Denne, nye investeringen er en del av vår pågående forpliktelse til å levere TPE-produkter av høyeste kvalitet og på de ​​høyeste nivåene for støtte til våre kunder i et voksende, medisinsk marked, avslutter Kjell Fagerström. Størrelsen på investeringen samt kapasitetsøkningen er ikke offentliggjort.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063