23948sdkhjf

Meld deg på NÅ til Polymerdagene 2014!

Polymerdagene 2014, «Hva om?», avholdes 15. og 16. september på Gardermoen. Det er plast- og komposittindustriens årlige, felles møteplass. Påmeldinger kan gjøres helt fram til arrangementet, men kun med rabatter før 1. september.

Årets arrangement, «Hva om?” gir innspill om innovasjon og ny teknologi, om tankesett, planlegging, samarbeid og omstilling – innspill som skal hjelpe oss inn i fremtiden.
Noen selskaper og industrier er bedre enn andre her og har noe å lære bort. Polymerdagene gir eksemplene!

«Hva om?» har selvfølgelig polymerfaglig innhold inkludert fire spesialsesjoner. I tillegg presenteres bolker om industriutvikling, om samarbeid, automatisering og designtankegang. Bærekraft likeså – som virkelig har satt innovasjonene på dagsordenen og som gir polymere materialer uendelige muligheter.

Polymerdagene er et samlingspunkt for alle som er interessert i og jobber med plast og kompositter. Også seniorene, de som har lagt grunnlaget for dagens bedrifter, inviteres i år til arrangementet. Disse er fortsatt glødende interesserte i fag og bransjeutvikling.
Dessuten: for første gang i nyere tid utdeles en spesiell pris: Polymerindustriens hederspris. Tildelingen skjer under festmiddagen mandag 15. september .

Deltakerne på Polymerdagene gis en solid dose faglig påfyll gjennom mer enn 30 foredrag og diskusjoner med 15-20 utstillere. Dessuten garanteres et godt, sosialt fellesskap med fremtidstro.
Har du tenkt deg til Polymerdagene 2014? Meld deg på allerede NÅ og spar penger!Velkommen! ønsker

Anniken, Lars-Kristian & Asle

PÅMELDING HER

Programmet for Polymerdagene 2014 – slik det fremstår akkurat nå – ser du her

Eller følg med på jevnlige oppdateringer på www.plastforum.no og www.polymerdagene.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062